De fiets is je beste vriend in Landgoed Driessen

Laat je inspireren door de omgeving van Buitengewoon Lommerrijk. Stap op de fiets en ga op pad in Landgoed Driessen! Landgoed Driessen is namelijk zeer geschikt om per fiets te verkennen. Alle voorzieningen zoals scholen, sport en winkels zijn met de fiets goed bereikbaar. Ook vind je er een prachtige historische fietsroute... Lees je mee?

De keuze is reuze

Buitengewoon Lommerrijk ligt ideaal als je er een dagje op uit wilt trekken met de fiets. Waalwijk grenst namelijk aan de Loonse en Drunense Duinen. Een prachtig natuurgebied dat door zijn veelzijdigheid nooit verveelt. En had je al gedacht aan de Oisterwijkse Bossen en Vennen? Ook deze mooie plek is een fietstocht waard. 

 

HIER LEES JE ALLES OVER WAALWIJK →

man vrouw fietsen

De Halvezolenroute

Een leuke fietsroute door Buitengewoon Lommerrijk is De Halvezolenroute. Deze loopt recht door de nieuwbouwwijk heen. Dit historische fietspad gaat van Raamdonksveer naar Vlijmen en komt ook door Waalwijk zelf. De route refereert aan ‘De Langestraatspoorlijn’, in de volksmond ook wel Halve Zolenlijn genoemd. Dit was vroeger een spoorlijn van Lage Zwaluwe via Waalwijk naar ‘s-Hertogenbosch. Een historische fietsroute die de moeite waard is! 

 

BEKIJK HIER DE ROUTE →

Comfortabel wonen

Buitengewoon Lommerrijk heeft voorzieningen als het kinderdagverblijf en scholen om de hoek. Daarbij vind je er ook sportaccommodaties, restaurants en winkels die met de fiets goed bereikbaar zijn. Een groene omgeving, met toch alles in de buurt! 

Een aanrader dus om de omgeving van Buitengewoon Lommerrijk per fiets te verkennen. En vergeet tussendoor vooral niet om af te stappen en genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Laat je inspireren!

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.