Heerlijk wonen in Waalwijk

Waalwijk ligt tussen Den Bosch, Tilburg en Breda. Het laat zich raden dat de Brabantse gezelligheid zijn weg ook hier vindt. Dat zie je terug als je het centrum inloopt. In de oude pandjes en wat nieuwere gebouwen vind je een ruim aanbod van winkels en horecagelegenheden.

Duinen natuur Loonse

De Loonse en Drunense duinen

Waalwijk grenst aan de Loonse en Drunense Duinen. Een prachtig natuurgebied dat door zijn veelzijdigheid nooit verveelt. Ga hier lekker wandelen, fietsen, spelen of sporten.

Kijk vooral eens op de website en vergeet niet een blik te werpen op de activiteitenkalander. Er wordt echt van alles georganiseerd voor jong en oud(er). En wil je je ‘achtertuin’ echt goed leren kennen, boek dan een excursie op maat voor de hele familie of met een groep vrienden.

voeten buiten bos

Zo veel te doen in de buurt

Waalwijk ligt ideaal als je er een dagje op uit wilt trekken. We noemden de Loonse en Drunense Duinen net al, maar de Oisterwijkse Bossen en Vennen zijn ook het verkennen waard. En wil je een avondje uit? Dan kun je naar één van de grote steden rijden of je geniet van een avondje vermaak in Theater De Leest.

BEKIJK DE VOORZIENINGENKAART →

Het centrum van Waalwijk bruist