Maak kennis met team Buitengewoon Lommerrijk

Wie zijn de gezichten achter Buitengewoon Lommerrijk? En wie is straks het aanspreekpunt wanneer het project in verkoop gaat? Vandaag laten we jullie kennismaken met Iris, Tonny, Marieke en Rik-Jan.

Iris

Iris Koster is commercieel manager bij Heijmans en de spin in het web voor de verkoop van Buitengewoon Lommerrijk. Zij is het directe aanspreekpunt voor kopers. Naast dat ze zelf kopers begeleidt bij de aankoop, stuurt ze ook de makelaar aan.

“Ik heb er zin in om van enthousiaste belangstellenden blije kopers te maken. Samen met het team begeleid ik iedereen van interessemoment tot en met oplevering. Door de korte lijnen binnen onze organisatie kan ik snel schakelen en duidelijkheid geven. Het online klantportaal ‘Mijn Heijmans’ helpt om iedereen nog beter van dienst te zijn. In deze online omgeving kunnen kopers vragen stellen, staan alle belangrijke documenten en ik voeg geregeld nieuwtjes toe. Ik kijk nu al uit naar de dag dat de nieuwe buren elkaar ontmoeten. Dat is ook voor ons een leuk moment. Het is trouwens niet het eerste keer dat ik in beeld kom. Corona heeft me uitgedaagd om op creatieve manieren in contact te blijven. Dus neem ik geregeld een vlog op de bouwplaats op, zodat kopers de bouw kunnen volgen. De positieve reacties die ik hierop krijg, moedigen mij aan dit medium in te blijven zetten. Mensen helpen en begeleiden bij zo’n belangrijk moment in hun leven geeft mij energie.”

 

Tonny

Als kopersbegeleider begeleidt Tonny kopers van begin tot het einde van het bouwtraject. Zij is het eerste aanspreekpunt voor alle kopers.

“Tijdens het kopersgesprek leg ik het bouwtraject uit en vertel ik waarmee ik ga helpen. Ook leg ik uit welke ‘to do’s;’ er op het lijstje van de koper staan. Samen nemen wij de koperskeuzelijst door en leg ik uit hoe deze keuzes terug te vinden zijn op de optietekeningen. Ik heb heel leuk werk, want je ziet dat met het maken van de keuzes alles meer gaat ‘leven’. Kopers hebben de keuze uit ‘grote ruwbouwopties’, zoals een aanbouw, dakkapel en dakramen. Onder ‘ruwbouw’ vallen de keuzes die te maken hebben met het aanpassen van keuken(leidingen), sanitair- en tegels, deuren en elektrapunten. Ik kijk ernaar uit om de kopers van Buitengewoon Lommerrijk te helpen hun woondromen waar te maken.”

Marieke

Marieke is onze commercieel medewerkster. Zij verzorgt de administratie rond de koop-/aannemingsovereenkomsten.

“Een nieuwbouwhuis kopen kan best spannend zijn. Vertraging is dan vervelend. Dus zorg ik ervoor dat de kopers snel hun overeenkomst getekend ontvangen. Dan kunnen ze naar de notaris om officieel eigenaar te worden van de grond waarop het huis gebouwd wordt. Als kopers vragen hebben, beantwoord ik die, waar mogelijk. Maar mijn advies is vooral om in het Kopersportaal te kijken. Dat is namelijk altijd up-to-date. We plaatsen hier informatie en nieuws over het project én je kunt er alle documenten terugvinden. Het handige is dat je via het Kopersportaal ook je vragen kunt stellen. Een van onze teamleden geeft snel antwoord.”

 

Rik-Jan

Rik-Jan Haandrikman is de projectontwikkelaar van Buitengewoon Lommerrijk. Dat maakt hem eindverantwoordelijk voor de kwaliteit, het proces, het budget en de planning. Rik-Jan heeft het contact met de gemeente, de architect en de stedenbouwkundige én zorgt dat de vergunningen er komen.

“Elke dag is anders en dat maakt mijn werk leuk. Het ene moment loop ik over de bouw met een uitvoerder en een paar uur later zit in aan tafel bij de wethouder. Met plezier ben ik de spil in het web van Buitengewoon Lommerrijk. De wijk heeft zijn sporen al verdiend en wij komen het nu nog een beetje mooier maken. Buitengewoon Lommerrijk springt eruit, doordat het eilandjes in het groen zijn. Niets rechttoe rechtaan zoals mensen gewend waren van Landgoed Driessen. Wat ik zo mooi vind, is de ruime opzet; grote percelen en brede straten. Door de hofjesstructuur is dit een superfijne plek voor kinderen om op te groeien. Vriendjes zijn zo gemaakt en je kunt overal veilig buitenspelen. We bouwen natuurinclusief en dat betekent dat we voorzieningen treffen die dieren aantrekken. Voor iedereen een fijn, nieuw thuis!”