Interview bewoner

Het is hier zo heerlijk rustig

 

Ria en Paul hebben na het verlies van hun partner, het geluk weer bij elkaar gevonden. Van twee huizen met grote tuin naar een gezamenlijk koophuis, was de volgende stap. Ria droomde er al een tijdje van om weer terug te keren naar de omgeving Waalwijk en toen Buitengewoon Lommerrijk voorbijkwam op Funda was de keuze vrij snel gemaakt.

Ria en Paul kochten een huis in het ‘tweede rondje’ zoals ze het zelf noemen. Het feit dat de straten gebogen zijn en er geen doorgaand verkeer mogelijk is, vinden ze ideaal. “Het is hier zo heerlijk rustig!”

man vrouw bewoners

Niet te groot en niet te klein én met een slaapkamer op de begane grond

“Dit huis had alles wat we zochten. De indeling met slaapkamer op de begane grond en een lekkere ruime tuin, die niet te groot is, zodat we hem goed kunnen onderhouden. Daarbij werden we verliefd op de opzet van de wijk. De straten zijn mooi breed en overal is het groen. Zoveel van dit soort huizen worden niet te koop aangeboden, dus we zijn echt heel blij dat we Buitengewoon Lommerrijk gevonden hebben.”

De locatie bleek juist ideaal te zijn

“Toch was het de locatie die de doorslag gaf”, vertellen Ria en Paul. Iedereen zei: ‘Driessen dat ligt heel ver bij alles vandaan!’ We gingen op onderzoek uit. Met de fietsen op de auto reden we naar de locatie en verkenden de omgeving met de fiets. Op 400 meter troffen we een supermarkt, het centrum van Waalwijk is maar 10 minuten fietsen en met 8 minuten ben je in Kaatsheuvel. Vervolgens koersten we richting de Loonse en Drunense duinen. Dat was maar een kwartiertje verderop. We kunnen dus vol overtuiging zeggen: Driessen ligt ideaal! Zeker als je bedenkt dat je met 5 minuten op de A59 zit.”

bewoners bouw lommerrijk

Dit is waarop we gehoopt hadden

“We wonen hier nu precies een jaar en het bevalt echt zo goed. De paar kleine foutjes vanuit de bouw zijn direct verholpen en verder zijn de ruimte en de buurt precies wat we ervan verwacht hadden. De buren zijn ook leuk en het huis is heel comfortabel. Je hoort echt helemaal niets van buiten. Wij hebben nog geen vloerkoeling, maar bij de huizen die nu gebouwd worden, is dat wel. Volgens mij is dat een mooi extra.”

Ria en Paul kijken uit naar de toekomst. “Nu wordt er nog gebouwd in de omgeving, maar dat is logisch en vinden we ook niet erg. We genieten nu al volop en blijven dat doen.”